Nyilvánosságra került Matthew Perry végrendelete

A Page Six által hétfőn megszerzett dokumentumok szerint a Jóbarátok sztárja Lisa Fergusont és Robin Ruzant nevezte meg az egymillió dolláros hagyatékának társvégrehajtására az Alvy Singer Living trösztben, amelyet a színész Woody Allen Annie Hall karakteréről nevezett el.

Objektum doboz

A 2009-ben létrehozott nyilatkozatban Matthew édesapját, John Perryt és édesanyját, Suzanne Morrisont jelölte meg végrendelete kedvezményezettjeként féltestvére, Caitlin Morrison és volt barátnője, Rachel Dunn mellett.

Akkoriban a Bérgyilkos a szomszédom színésze végrendeletében jelezte, hogy gyermekei ne férjenek hozzá a hagyatékához. Matthewnak végül sosem született gyereke.

A dokumentumok szerint Perry 1 030 000 dollárnyi személyes vagyontárgyat birtokolt, amelybe nem tartoznak bele az ékszerek, a bútorok és berendezési tárgyak, a műtárgyak és a gépkocsik.

Fergusonnak április 10-én kell megjelennie a Los Angeles-i felsőbíróság tárgyalótermében a végrendelet meghallgatásán, mivel Ruzan március 4-én lemondott a vagyonkezelői szerződés társvégrehajtásáról.

Robin Ruzan volt a Celebrity Liar című tévésorozat executive producere, amikor Matthew 2010-ben vendégszerepelt a műsorban.

A Jóbarátok színészét 2023. október 28-án, 54 éves korában holtan találták Pacific Palisades-i otthonának medencéjében.

A megyei halottkémi hivatal jelentése szerint Perry ketamin akut hatásai miatt halt meg, és halálát balesetnek nyilvánították.

Elolvasom a cikket