Vitézy Dávid a főpolgármester-jelöltségről + VIDEÓ

Az ATV Start hétfői műsorában Vitézy Dávid, volt közlekedési államtitkár a műsorvezető kérdésére válaszolva többek között főpolgármester-jelölti pletykák kapcsán is megszólalt.

Az ATV műsorvezetője arra is rákérdezett, lehetséges-e, hogy nemcsak az LMP jelöltje legyen a korábbi közlekedési államtitkár. Mint Vitézy az adásban fogalmazott: szerinte „arról soha nem is volt szó”, hogy kizárólag az LMP jelöltje legyen. Mint részletezte: számos szakmai és civil szervezet unszol arra, hogy vállaljam ezt el, és induljak el ezen a főpolgármester-választáson”.

A műsorvezető kérdésére Vitézy megerősítette azt is: március 31-ig el fog dőlni, elindul-e a főpolgármester-választáson. Mint fogalmazott: „azt, hogy leszek-e főpolgármester-jelölt, azt március végéig el kell döntenem. El is fogom dönteni, természetesen.”

Vitézy Dávid lehetséges jelöltsége és az ezt várhatóan bejelentő következő LMP-kongresszus kapcsán megkeresték az LMP-t is. A mandiner.hu-t azonban mindössze arról tájékoztatták, hogy „az LMP következő kongresszusa előtt a korábbiaknak megfelelően időben értesíti a sajtó munkatársait”. Vagyis bővebb információt a párttól sem kaptak.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket