Kamilla királyné így viccelődött egy ajándékba kapott Barbie-val

A királyné 2015 óta a szervezet elnöke, a mostani eseményen pedig csatlakozott hozzá Matild belga királyné is, amikor megtekintették a WOW fesztiválbuszát, amelynek működését a neves játékgyártó cég, a Mattel is támogatja.

Az átalakított buszban egy stúdió és egy könyvtár is helyet kapott, és bejárta az egész országot, hogy az iskolákban és közösségi eseményen különböző programokkal segítse elő a nemek közötti egyenlőség elterjedését.

Kamilla királyné számára ez egy fontos ügy.

A királyné számára mindig is kiemelt jelentőséggel bírt ez a téma, minden hasonló ügyben lelkesen vesz részt. A mostani eseményen gyerekekkel is találkozott, de olyan hírességek is feltűntek a helyszínen, mint Helen Mirren vagy a Sprice Girls tagja, Melanie Brown.

A nőnap remek alkalmat biztosít arra, hogy márciusban a nőkről szóljon minden, Kamilla királyné pedig minden ilyen jellegű rendezvényt maximálisan támogat. A WOW tevékenységét elnökként maga is folyamatosan nyomon követi.

Kamilla királyné ajándékot is kapott

A Mattel nem mulasztotta el, hogy megajándékozza a királynét: egy különleges, róla mintázott Barbie-babát adtak át neki.

A Barbie-t ugyanolyan királykék ruhába öltöztették, mint amilyen Fiona Clare-ruhát a királyné viselt az eseményen, de a cipője és a táskája fazonja is egyezett a baba kiegészítőivel.

Objektum doboz

A királyné az ajándék átvételekor mindenkit megnevettetett, miután megköszönte a babát, és így szólt: „Zseniális. Körülbelül ötven évvel megfiatalítottak.”

Megjegyzésén jót nevettek a jelenlévők, Sarah Allen, a Mattel PR-menedzsere pedig elmondta, hogy Kamilla királyné irodájával korábban természetesen egyeztettek arról, hogy örülne-e ennek az ajándéknak, illetve hogy mit viseljen a baba, tehát a meglepetés nem érte váratlanul a királynét.

A Barbie ebben a formában valószínűleg nem kerül kereskedelmi forgalomba, de több rajongó is jelezte, hogy nagy örülne, ha elérhetővé válna ez a különleges verzió is.

Elolvasom a cikket