Újabb fotóbotrányba keveredett Katalin hercegné

Vasárnap robbant ki a botrány Katalin hercegné körül, amikor kiderült, hogy a pár órával korábban kiadott fotóját szerkesztették. Több képügynökség is visszavonta a felvételt manipulációra hivatkozva, később a walesi hercegné a közösségi médiában kért bocsánatot. Az eset után készült róla egy friss felvétel, de az internetezők szerint ezt is meghamisíthatták.

Katalin hercegné legújabb fotója is nagy port kavart.

Egy nappal a botrány kirobbanása után készült pár felvétel Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről, ahogyan elhagyják a windsori kastélyt. A hercegi pár egy autó hátsó ülésén foglalt helyet. A walesi hercegnének nem látszik az arca, úgy tűnik, szándékosan elfordította, hogy ne lássák a fotósok.

A korábbi Photoshop-botrány miatt ez a fotó is a rajongók témájává vált, és egyre többen állítják, ezt is manipulálhatták. A teória az X felületén kezdett el terjedni, azóta pedig már több külföldi oldal is írt a lehetséges szerkesztésről.

Objektum doboz

Egy karácsonyi fényképet használtak. Letörölték a fülbevalóját, jól látszik a kalapkarimája, a teteje is látszik, ahogy eltakarja a falat az autó belsejében…, aztán némi zajt adtak hozzá, hogy nehezítsék a szerkesztések felismerését… ebben nagyon rosszak! – írta az egyik felhasználó az X-en.

A kép körüli botrány miatt a PageSix megkérdezte a fotóst, aki a fényképet készítette a hercegi párról. Jim Bennett elárulta, hogy sosem szerkeszti a fotókat, legtöbbször csak annyit módosít rajtuk, hogy állít a fényeken.

Az autós felvételek a legtöbbször kiszámíthatatlanok, és az üveg tükröződése miatt komplikáltak – nyilatkozta a lapnak.

A fotós magyarázata érthető, ennek ellenére a közösségi médiában továbbra is nagyon népszerű az a teória, hogy ezt a fényképet is szerkesztették. Katalin hercegné körül a botrány nagy valószínűséggel pár hétig még biztosan nem ül el, a rajongók csak akkor fognak megnyugodni, ha megjelenik áprilisban.

Elolvasom a cikket