Tavaszias stílustippek az átmeneti időszakra

Kaufmann Angéla
2024. március 14. csütörtök. 4:04

A tavasz közeledtével lassan, de biztosan hosszabbodnak a nappalok, egyre melegebb idők érkeznek, és láthatjuk a fényt az alagút végén. Bosszantó lehet arra gondolni, hogy végre ideje elővenni a tavaszi ruhákat, de közben az idő nem tud dönteni a hideg és meleg között, de az öltözködés kulcsa ebben a köztes szezonban a sok rétegezés: Gondoljon a kardigános ruhákra, a szoknya alatti harisnyákra és a rövidnadrágokra és egy jó kabátra. Ha olyan lehetőségeket keres, hogy kreatív legyen, miközben „hamis tavaszi” időjáráshoz öltözik, mi most minden esztétikai vagy alkalomhoz illő lehetőségeket összegyűjtöttünk.

Örök kardigán

Újra és újra megtörténik: felvesz egy sikkes miniruhát vagy más elegáns felsőt vacsorára, majd amint kiér a szabadba, rájön, hogy hoznia kellett volna egy melegebb felsőt. Szerencsére a megfelelő kardigán bármilyen ruhához passzol, és könnyen becsúsztatható a táskájába, ha meg akarja mutatni a ruháját.

Keverd össze és párosítsd

A hosszú, testhez simuló ruhák kissé megfélemlíthetik a szett összerakását, ha nem éppen egy kiöltözős rendezvényre indul. Könnyedén lazíthat rajtuk azonban, ha tornacipővel és sportdzsekivel párosítja őket a sportosabb hangulat érdekében.

Még több réteget

A hibernált időszak után a tavasz beköszöntével készen állhat arra, hogy visszatérjen a szabadba – legyen szó akár egy ideje nem látott barátaival való utolérésről, vagy egy első randevúról. Viseljen egy fehér, hosszú ujjú blúzt egy stílusos ujjatlan ruha alatt, hogy egy trendi rétegzést kapjon, amely mindkét darabot magasabb szintre emeli.

Sport az utcán is

A sportos viselet nem csak az edzőteremben vagy az otthoni időtöltésben elfogadott. Könnyedén (de még mindig lazán) felöltöztetheti kedvenc sportmelltartóját vagy crop topját és kényelmes nadrágját egy testreszabott blézer, egy arany deréköv, egy látványos kézitáska vagy egy baseballsapka segítségével.

Maradjunk az alapoknál

Néha a legjobb, ha ragaszkodunk az alapokhoz, különösen, ha a hamis tavasz inkább hidegnek bizonyul. Tartson egy alap kedvenc szettet, egy kényelmes kardigánból, egy redős szoknyából és néhány édes balerinacipőből az egyszerű és stílusos összeállításhoz.

Elolvasom a cikket