Nagy döntést hozott Katalin hercegné

Russell Myers, királyi szakértő szerint a botrány következménye az lehet, hogy Katalin hercegné soha többé nem oszt meg fotót a közösségi médiában, legalábbis olyat, amit ő vagy a férje készített, és minden bizonnyal nem fog a Photoshophoz sem nyúlni. A rajongók nagyon kiakadtak az eset után, és tovább szövődnek az összeesküvés-elméletek a hercegné állapotáról, a januári hasi műtétje óta ugyanis nem mutatkozott a nyilvánosság előtt.

A Kensington-palota „már nem megbízható forrás” a Katalin hercegné fotóival kapcsolatos viták után –jelentette ki az AFP hírügynökség vezetője. Phil Chetwynd hozzátette: a Kensington-palotát eltávolították a megbízható forrásaik közül, és most feketelistára került. Az anyák napi fotót több hírügynökség is eltávolította az oldalairól az elmúlt napokban, miután kiderült, hogy manipulált.

A háromgyermekes édesanya beismerte, hogy valóban megszerkesztette a családi képet.

„Ahogy az amatőr fotósok, időnként én is kísérletezgetek a képszerkesztéssel. Szerettem volna bocsánatot kérni, amiért a családi képünk, amit tegnap megosztottunk, megtévesztő volt” – írta Katalin hercegné az eset után.

Elolvasom a cikket