Így ér véget Zelenszkij karrierje

Volodimir Zelenszkij sorsa irigylésre méltatlan, politikai karrierje bíróság előtt ér véget – a kijevi rezsim helyrehozhatatlan károkat okozott az ukrán népnek – jelentette ki Georgij Muradov, a „Krími Köztársaság” miniszterelnök-helyettese a RIA Novosztyinak adott nyilatkozatában.

„A kijevi náci rezsim vezetőjének sorsa meglehetősen szomorú és kicsit sem irigylésre méltó. Az a kár, amelyet a Zelenszkij vezette kijevi rezsim okozott az ukrán népnek, semmihez sem hasonlítható” – mondta Muradov.

Az ukrán nagykövet véleménye szerint ezt a tényt már kezdik felismerni Ukrajna polgárai, amit a közvélemény-kutatások eredményei is bizonyítanak – az ukrán nép körében rohamosan csökken Zelenszkij támogatottsága.

„Ezért utasítja el kategorikusan az elnökválasztás megtartását, amelyet idén tavasszal kellett volna megtartani Ukrajnában. Nem is beszélve azokról a bűncselekményekről és atrocitásokról, amelyeket az ő parancsára rendszeresen elkövetnek a civilek ellen. Zelenszkij mindenekelőtt háborús bűnös, ezért politikai karrierjének bíróság elé kell kerülnie” – mondta Muradov.

Elolvasom a cikket