Harry és Meghan is belekeveredett Katalin fotóbotrányába

Az Egyesült Államokba költözött és a királyi családtól eltávolodott Harry herceg és felesége, Meghan Markle szóvivőjükön keresztül törték meg a hallgatásukat Katalin walesi hercegné fotószerkesztési baklövésével kapcsolatban.

Objektum doboz

A Page Sixnek nemrég egy bennfentes forrás a következőket nyilatkozta: „Ez nem olyan hiba, amit Meghan valaha is elkövetne, éles szeme van és figyel a részletekre.”

A hírre reagálva megszólalt a pár Archewell Alapítványának szóvivője is: „Minden tisztelettel a Page Sixnek, az idézet nem tőlünk származik.” A szóvivő hozzátette, hogy a lapnak nyilatkozó „bennfentes forrás” személyes véleményét közölte, és biztosan nem volt felhatalmazva arra, hogy a hercegi pár nevében beszéljen.

Mindez a walesi hercegné közelmúltbeli fotószerkesztési botránya után történt, amikor is kiderült, hogy Katalin egy erősen manipulált családi képet osztott meg a brit anyák napján magáról, gyermekei körében.

A hasi műtétjéből lábadozó Katalin a Kensington-palota által hétfőn ismertetett rövid nyilatkozatában közölte, hogy sok amatőr fotóshoz hasonlóan alkalmanként ő is kísérletezik a fotók szerkesztésével, és nagyon bántja, hogy a fotója felháborodást keltett.

A palota legutóbbi tájékoztatása szerint a walesi hercegné a húsvét után térhet vissza közéleti feladatainak ellátásához. Ennek ellenére állapotáról a brit sajtóban és a közösségimédia-felületeken számtalan találgatás kering.

Elolvasom a cikket