Félelmetes eset egy elhagyott kórházban

Hatalmas népszerűségnek örvend egy hátborzongató videó a TikTokon. A platform kedvenc borzongásfelelősei a „parasrácok” egy elhagyatott gyermekkórházban jártak, ahol félelmetes történésnek voltak szemtanúi; az esetről videófelvételt is készítettek.

Imádják a rémisztő tartalmakat a követőik

A parasrácok rendszeresen keresnek fel elhagyott, ijesztőbbnél ijesztőbb helyeket, mint például börtön, boncterem, fogorvosi rendelő, szellemkastély, vagy kórház. A követők kommentekben kíváncsiskodnak, hogy hol találhatóak a létesítmények. Az etikus urbexesek íratlan szabálya azonban az, hogy a felfedezett elhagyatott, vagy elzárt hely pontos címét nem szabad felfedni, nehogy vandálok jelenjenek meg és teljesen kifosszák, megrongálják a helyszínt. Természetesen egy igazi urbexes elítéli a vandalizmust és nem szeg törvényt az ott tartózkodása alatt.

„Szerintem rosszat álmodik”

A tiktokkerek nemrégiben egy elhagyatott gyerekkórházban jártak, ahol egy földön fetrengő, mozgó majom plüssállatra bukkantak. A követőkre ráhozta a frászt a játékról készült videófelvétel, amit már közel 500 ezren megnéztek.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket