Megjelent az első videó Katalin hercegnéről

Annak ellenére, hogy egészségesnek tűnik, a hercegnő orvosi utasítás szerint a jövő hónapig nem dolgozik.

A walesi hercegnő mosolygott, nyugodtnak és boldognak tűnt az odaadó férjével, Vilmossal közös bevásárlótúrán.

A 42 éves Kate egy kapucnis pulóverbe és leggingsbe öltözve cipelte a saját bevásárló szatyrát, miközben egy mezőgazdasági bolt parkolójában sétálgatott.

A The Sun a múlt héten Kate védelmére kelt, amikor minden oldalról érkeztek kritikák a szerkesztett képe miatt.

A több mint nyolc héttel ezelőtti hasi műtétje után még nem közöltek időpontot arra vonatkozóan, hogy mikor térhet vissza a nyilvános szolgálatba.

Úgy tudni, hogy akkor tér vissza a munkába, amikor már jól van és készen áll.

A The Sun tegnap hozta nyilvánosságra, hogy a walesi hercegnő elég jól van ahhoz, hogy elmenjen vásárolni a Windsor Farm boltjába.

A 40 éves Nelson Silva, aki a videót készítette, éppen steaket vásárolt, amikor meglátta Kate-et és Vilmost a kenyérsoron.

A The Sunnak elmondta: „Észrevettem, hogy egy pár kenyeret választ, és a nő elfordította az arcát, és úgy éreztem, mintha már láttam volna az arcát. Ismerős volt. Ismertem valahonnan. Aztán William visszafordult, és arra gondoltam, hogy ‘várj csak, ismerem ezt az embert’. Mondtam a személyzetnek, hogy ‘azt hiszem, ők azok’, miközben fizettem. Kimentem a kocsimhoz, és ahogy kijöttek a boltból, csak filmeztem őket. Azt hiszem, egy kapun keresztül sétáltak ki a területről. Egyszerűen eltűntek, és nem láttam egy autót sem. Csak meg akartam osztani a családommal a felvételt, és megmutatni, hogy mennyire normálisak voltak.”

Azt mondta, hogy a párban nyilvánvaló volt a „kémia” és „szuper laza volt”.

Egy másik szemtanú, aki megnézte a felvételt, azt mondta: „Örülök, hogy jól van, és mindenki más is láthatja, hogy újra talpra állt és újra élvezi az életet”.

A sűrű hétvégén a hercegnő is csatlakozott Vilmoshoz, hogy együtt nézzék meg gyermekeik, a 10 éves György, a 8 éves Charlotte és az 5 éves Louis sportolását.

Az említett videót itt ön is megnézheti.

Elolvasom a cikket