Demi Moore szívmelengető módon köszöntötte fel Bruce Willist a születésnapján

Ritkán mutatkozik a nyilvánosság előtt Bruce Willis. A lesújtó diagnózis óta szinte minden idejét a családjával tölti, csak nagyon ritkán jelenik meg róla pár lesifotó. Ennek ellenére a családtagok rendszeresen tájékoztatják a rajongókat a színész állapotáról, és még fotókat is töltenek fel. Most Demi Moore mutatott pár igazán megható fotót – írja az Elle.hu.

Pár nappal ezelőtt ünnepelte a színész a 69. születésnapját, az alkalomból a családtagok mutattak pár sosem látott fotót. Demi Moore sok időt tölt az egykori férjével és az új családjával, korábban már kiderült, hogy Emma Willis és ő igazán közeli viszonyban állnak. Mivel Demi a család része, így Bruce születésnapját is közösen ünnepelték, a felvételek alapján egyébként is sok időt töltenek együtt.

Objektum doboz

A színésznő az Instagramra töltött fel pár fotót, az egyiken ő és Bruce látható. Egy másik pedig a színészről és az unokájáról készült. Louetta és Bruce a felvételen együtt játszanak, a rajongók pedig valósággal imádták. Egy régebbi fotót is posztolt, amely még évtizedekkel ezelőtt készült.

Demi Moore fotójára nagyon sok kedvelés érkezett, és sok rajongó írt a bejegyzés alá pár kedves sort.

Elolvasom a cikket