Katalin hercegné kórházi dokumentumait el akarta lopni a személyzet

Katalin hercegnét idén januárban ápolták a London Clinic magánklinikán, amikor hasi műtétet kellett rajta végezni. Most azonban újabb botrány van a láthatáron, ugyanis kiderült, hogy a kórház munkatársai megpróbáltak hozzáférni Wales hercegnéjének orvosi dokumentumaihoz – írja az Elle.hu.

A BBC-nek ezt a hírt megerősítette az adatvédelmi hivatal, miszerint érkezett hozzájuk bejelentés egy lehetséges jogsértésről, és már vizsgálatot indítottak az ügyben. A magánklinika nem szólalt meg a hírrel kapcsolatban, valamint a Kensington-palota sem, bár utóbbi annyit mondott, hogy ez a London Clinic ügye. A Daily Mirror információi szerint a személyzet legalább egy tagját rajtakapták, hogy megpróbált hozzáférni Katalin hercegné adataihoz.

Hamarosan visszatérhet.

A tervek szerint egyébként Katalin hercegné húsvét után visszatér a közfeladataihoz, ám egyelőre erről sincsen pontosabb információ, így azt sem lehet tudni, hol fog először feltűnni Vilmos herceg felesége. Katalint januárban műtötték a londoni magánklinikán. Wales hercegnéje két hetet töltött kórházban, mielőtt hazaengedték, nemrég pedig egy videófelvétel látott róla napvilágot, amikor a férjével vásárolgatott. Az emberek azonban sok összeesküvés-elméletet gyártottak, így vannak, akik nem hiszik el, hogy valóban a háromgyermekes édesanya látható a felvételen. Állítólag Vilmos herceg az, aki erősen ellenzi, hogy a palota több információt osszon meg a felesége egészségügyi állapotáról, ezzel is védeni szeretné Katalin hercegnét.

Elolvasom a cikket