Vilmos herceg állítólagos szeretője teljesen összetört a pletykák miatt

Nick Bullen királyi szakértő megvédte a háromgyermekes édesanyát a Us Weeklynek adott interjúban, és azt mondta, hogy sok olyan embert ismer, akik jó kapcsolatot ápolnak Rose Hanburyvel, és a nőnek egyértelműen nincs viszonya Wales hercegével.

„Már akkor is, amikor ezek a pletykák néhány évvel ezelőtt feltörtek, akkor nagyon felzaklatták. Még most is nagyon ideges miattuk” – magyarázta a szakértő.

Évek óta házasságban él

Rose Hanbury, aki a 63 éves David Cholmondeley-vel házasodott össze sok évvel ezelőtt, nemrég az ügyvédjein keresztül üzente meg a médiának, hogy az állítások teljesen hamisak, amelyek szerint viszonyt folytat Vilmos herceggel. A hírek először 2019-ben röppentek fel, miszerint Vilmos herceg megcsalhatta a várandós feleségét, Katalin hercegnét. Stephen Colbert talkshow-házigazda egyébként nemrég viccelődött a viszonnyal kapcsolatban, és állítja, hogy Katalin néhány éve szembesítette a férjét, aki csak elnevette az ügyet.

Ki az a Rose Hanbury?

Rose Hanbury 1984. március 15-én született, és Timothy Hanbury webdesigner és Emma Hanbury divattervező lánya. Az édesanyja nagymamája, Lady Elizabeth Longman nagyon közeli kapcsolatot ápolt II. Erzsébet királynővel. Rose sokáig modellkedett, a húszas éveiben a Storm ügynökséggel kötött szerződést. A férjétől három gyermeke született.

Elolvasom a cikket