Balesetek és torlódások a magyar utakon

Az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Tata térségében munkavégzés folyik. A 68-as és a 69-es km között csak egy sáv járható.

Az M7-es autópályán, a Balaton felé, Kápolnásnyék és Pákozd között geodéziai méréseket végeznek. A 47-es km-nél a külső sáv zárása mellett dolgoznak, a torlódás 2 km-es.

A 7-es főúton, Kápolnásnyék térségében egy motor és egy kisbusz ütközött össze. A 43-as km-nél az utat teljes szélességében lezárták.

A 381-es főúton, Kékcse térségében négy személyautó ütközött össze. A 44-es km-nél félpályán halad a forgalom.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 7 km-t.

Az M5-ös autópályán, a Röszke felé vezető oldalon, Újhartyán és Örkény között, a 47-es és az 53-as km között új, fix terelést építettek ki. A külső és a leálló sávot lezárták, a forgalom a belső sávon illetve az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávján halad.
A munka kapcsán az 53-as km-nél lévő Örkény/Albertirsa csomópontot is lezárták. Kerülni személygépkocsikkal a 44-es km-nél lévő Dabas/Albertirsa csomóponton keresztül az 5-ös főút felé lehet, a tehergépjárműveknek viszont az autópályán továbbhaladva, a 67-es km-nél lévő Lajosmizse csomópontnál Budapest felé visszafordulva vezet a kerülőútjuk.

Az M30-as autópályán, a 33-as km-nél a Miskolc-észak csomópont és a 40-es km-nél lévő Szikszó csomópont között garanciális javítási munkát végeznek. A két csomópont között mindkét oldalt lezárták, a forgalmat a 3-as főút felé terelik. A munkavégzés várhatóan több hónapig is eltarthat.

Elolvasom a cikket