Továbbra sem bízik a királyi család Harryben

A múlt hónapban sokan gondolták, hogy rendeződhet Harry herceg és Meghan Markle viszonya a királyi családdal, miután a herceg hazautazott Nagy-Britanniába, meglátogatni édesapját, III. Károly királyt, akit akkor diagnosztizáltak daganatos megbetegedéssel.

Az utazás során Harry és a király találkozott is, azonban Vilmos herceggel és Katalin hercegnével már nem.

A magazinnak nyilatkozó forrás ennek kapcsán elmondta, Harry és Meghan elől minden információt elzárnak, ami a családot érinti, így például Katalin állapotáról sem kaptak tájékoztatást, aki nemrég hasi műtéten esett át, és jelenleg is lábadozik.

„Ez egyértelműn a bizalom teljes hiánya. Mindenről tudnak, ami Angliában történik, leszámítva azt, ami a királyi családban” – nyilatkozta a forrás a lapnak.

Robert Lacey, a királyi család szakértője egyébként úgy véli, hogy Vilmos soha nem egyezne bele Harry családba való visszatérésébe addig, amíg nyíltan bocsánatot nem kér. Ennek lehet a jele az is, hogy Kamilla királynő ragaszkodott hozzá, hogy a szobában legyen, amikor Károly és Harry találkozott.

A herceg és a család elmérgesedő viszonyában Harry az i-re a pontot a Tartalékcímű memoárjával tette fel, amelyben több szennyest is kiteregetett a királyi családról, beleértve bátyjával, Vilmossal való kapcsolatát is. Azóta feleségével Kaliforniában él.

Elolvasom a cikket