Megszületett Cameron Diaz második gyermeke

Nagy örömhírt osztott meg Cameron Diaz az alábbi poszttal az Instagramon: négytagúvá bővült a család!

Egy kismadár súgott nekem valamit… – ez áll azon a rajzon, amivel Cameron Diaz és Benji Madden bejelentették második gyermekük érkezését az Instagramon. A most 51 éves, de hosszú évekre visszavonult színésznő és a 45 éves rockzenész első gyermeke 2019. december 30-án született béranya segítségével. Őt Raddixnek hívják, kislány, és most megérkezett a kisöccse.

A következőket írják a boldog szülők:

Nagy áldás és öröm, hogy bejelenthetjük fiunk, Cardinal Madden születését! Csodás kisfiú ő, és mindannyian nagyon boldogok vagyunk, hogy itt van! A gyerekek biztonsága és magánéletének védelme érdekében nem fogunk képeket közzétenni – pedig nagyon aranyos! Annyira áldottnak érezzük magunkat, és tele a szívünk hálával! Sok szeretet a családunktól a tiéteknek! A legjobbakat és szép napot!!!

A kisfiú neve Cardinal, meglehetősen szokatlan név, hiszen elsődleges jelenése az, hogy bíboros. A keresztnévként rendkívül ritkán használt szó azonban azt is jelenti általában, hogy elöljáró, vezér vagy fontos személy.

Nővérének nevét, a Raddixot a szülők alkották meg, minden bizonnyal a radix latin szóból (a Cardinal gyökere szintén egy latin szó). A radix annyit jelent, hogy gyökér, ami magyarul rendkívül rosszul hangozna babanévként, a latin verzió kétségkívül sokkal szebb.

Elolvasom a cikket