Újabb segítség a reformátusoktól

Húsvéthoz közeledve ismét rászorulókat támogatott a Magyar Református Szeretetszolgálat Alapítvány. Az akció célja az volt, hogy néhány napig ne az anyagi gondok, hanem a feltámadás ünnepe és öröme töltse meg a rászorulók szívét.

Ismét segélycsomagokat juttatott el Kárpátaljára a Magyar Református Szeretetszolgálat (MRSz) – írta meg a Kárpát.in.u. Mint a cikkben olvasható, a szervezet a csomagok előkészítésekor gondot fordított arra, hogy azokat az egyedül maradt időseket is tudja támogatni, akiknek szeretteik az elmúlt két évben távolra kerültek otthonuktól. A három református egyházmegye számára egyenként huszonöt darab mobiltelefont adott át a szeretetszolgálat. Ezek használata az idősek számára is könnyen elsajátítható, így az eszközöknek köszönhetően könnyebben tudják a kapcsolatot tartani szeretteikkel.

A készülékek mellett tartósélelmiszer-csomagokkal is támogatták a Kárpátalján élő, rászoruló családokat. A százötven tasakba többek között száraz tészta, rizs, cukor, olaj, liszt, konzervek és alapvető higiéniai termékek is kerültek.

Elolvasom a cikket