Baleset érte Bodrogi Gyulát

A Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész kerek évfordulóhoz érkezett, április 15-én tölti be a 90. életévét.

Bodrogi Gyula legutóbb vasárnap este, a Karinthy Színházban állt színpadon, a Balázs Andrea színésznő által levezényelt, Bodrogi Gyula 90. című születésnapi műsor végén álló ováció fogadta a művészeket. A jelenlévőknek azonban feltűnhetett, hogy Bodrogi Gyula bal karja fel volt kötve.

A Bors telefonon érte utol a színészt:

„Kicsit elestem… De nem kell megijedni, minden rendben van. Megnézték röntgenen meg mindenféle gépeken, majd annyit mondtak az orvosok, hogy fel kell kötni. Most egy kicsit még béna vagyok vele, de hamarosan jobb lesz.”

Majd így folytatta:

„De azt nem szeretem, amikor a színészek minden náthát megosztanak… Az embereket szerintem nem ez érdekli. A színész maradjon a színpadon, ott szórakoztasson, kápráztasson, hiszen az a dolga, de ne haknizzon betegséggel, nyavalyával. (…) Én sem szeretek panaszkodni. Ha bajom is van, igyekszem úgy csinálni, mintha nem is lenne. Aztán majd gyorsan elmúlik.”

Objektum doboz

Elolvasom a cikket