Erre kényszeríti Harry herceget Meghan Markle

Miután kiderült, hogy III. Károly király daganatos betegséggel küzd, Harry herceg az Egyesült Királyságba repült, és közölte, hogy a jövőben több időt kíván majd az országban tölteni. Katalin hercegné rákos megbetegedése tovább nehezíti a királyi család életét, így minden körülmény a békülést sürgeti, a felek azonban csak óvatosan közelítenek egymás felé.

Meghan Markle közben új üzleti vállalkozásba fogott, és a herceg sem mondott le saját partneri kapcsolatairól. Hivatalos tisztségeikről ugyan mindketten lemondtak, de a hercegi címeiket tevékenységük népszerűsítésére használják.

Egy királyi szakértő szerint Meghan Markle emiatt is szeretné, ha Harry herceg fenntartana valamilyen kapcsolatot a családjával, a herceget ugyanakkor az érzelmei vezérlik:

„Még mindig reménykedik abban, hogy sikerül kibékülniük. Bízik benne, hogy talán egyszer megbocsátanak neki, és elláthat néhány kisebb szerepet a királyi család tagjaként.”

Bár édesapja betegsége miatt Harry herceg már felajánlotta, hogy bizonyos feladatokat ismét magára vállal, a brit királyi család visszautasította a segítségét. Ráadásul Vilmos herceg is kitart, hogy továbbra sem bízik az öccsében.

Elolvasom a cikket