Szigorítást vezettek be a Pilismaróti-öbölben

Fontos változás, hogy a foglalási rendszerben már nem kell megadni a rendszámot és a területi jegy számát, pusztán az állami vagy turista állami jegy számát – adta hírül a Főhesz.

A két állami jegy esetében látható a betűjel, azt követően kell beírni a számokat. Megkezdett foglalás esetén amennyiben idő előtt abba kell hagynia valakinek a horgászatát, lehetősége lesz már a következő naptól törölni az időpont hátralévő napjait (megkezdett napot nem lehet), illetve módosítani a vég dátumot. A távolabbi foglalásokat annak megkezdése előtt bármikor lehet módosítani vagy törölni – közölték.

Szigorítást is bevezettek, ami abban áll, hogy amennyiben a halőröknek bármely okból törölniük kell egy adott foglalást, az eddig érvényes szabály (adott évben többet nem foglalhat sátorhelyet) mellett a horgász már meglévő jövőbeni foglalásai is törlődni fognak.

Objektum doboz

A korai jó idő és húsvét miatt előre hozták a foglalás lehetőségét, amely már aktív, és a foglalásokat a „H” sátorhely esetében 03.29.–12.31. míg az „SH” sátorhelyek esetében 06.16.–12.31. közötti időszakra lehetővé tették. A mobilvécéket 03.28-án helyezik ki.

Elolvasom a cikket