TikTokon talált férjet

Az amerikai Gunnar és Danielle a szerencsének, némi bürokratikus akadálynak, valamint a TikToknak köszönheti a boldogságot. Kétségtelen, hogy nem mindennapi történet az övék.

Gunnar mindig is szeretett új kapcsolatokat kialakítani, valamint a nem megszokott helyzetektől sem riadt vissza. Sőt! Emiatt döntött úgy, hogy kitesz a TikTokra egy felhívást, miszerint vadidegenekkel házasodna. Erre jelentkezett Danielle. Pár héttel azután, hogy a lány elküldte a bemutatkozó videóját az arát kereső férfinak, már oltár elé is álltak, természetesen Las Vegasban.

Egy hétből és egy viccből örökkön-örökké?

Az eredeti terv az volt, hogy egy héttel később elválnak, azt azonban nem vették számításba, hogy noha a Las Vegas-i esküvőket bohém hangulatuk miatt az emberek többsége a mai napig „játékesküvőnek” tartja, a törvény szemében bizony pontosan ugyanolyan az itt köttetett frigy, mintha bárhol máshol mondták volna ki a boldogító igent.

Ráadásul – és ezt ugyancsak nem kalkulálta be Gunnar és Danielle – annyira nem is olcsó móka a válás. Közben telt-múlt az idő, és a viccből összeházasodott pár rájött: kifejezetten jól érzik magukat a másik mellett. TikTok-frigyük pedig az idő múlásával igazi kapcsolattá erősödött. Azóta együtt élnek a pennsylvaniai Beaverben, és láthatóan nagyon boldogok egymás mellett.

Persze ez nem azt jelenti, hogy ne néznének rájuk ferde szemmel azok, akik megtudják, hogy jöttek össze, ők azonban kiállnak amellett: az ő példájuk is bizonyítja, hogy bizony a szerelemben minden megtörténhet.

Sok oka van, amiért a kapcsolatunk működik. Az egyik, hogy elvárásoktól mentesen vágtunk bele – magyarázta Danielle a Truly kamerái előtt.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket