Ez a hal a rák bármely stádiumában gyógymód lehet

„Mindannyian tudjuk, hogy a vörös hal nagyon egészséges, de a pénztárcánk nem fog örülni neki.

Szerencsére van egy olcsóbb alternatíva – ez pedig a hering, amely sok tápanyagot tartalmaz és hasznos a szervezetünk számára.

Marina Makisha táplálkozási szakértő pontosította, hogy a hering sok antioxidánst, például omega-3 zsírsavat és szelént tartalmaz. Ezek az összetevők védő tulajdonságokkal rendelkeznek – sejtjeink biztonságban lesznek az anyagcsere-károsodástól.

Emellett a heringben található zsírsavak megelőzhetik az öregedést, az Alzheimer- és Parkinson-kórt; segíthetnek csökkenteni a gyulladást a szervezetben és javíthatják az agyműködést is.

Fontos, hogy a hering az egészséges táplálkozás része, és számos ételbe és különböző formában – sült, főtt, pácolt hering – beilleszthető. Ez a hal fehérjeforrás, így az egészséges étrend fontos összetevője. A fehérje elengedhetetlen a szövetek építéséhez, a sejtek javításához és az immunrendszer támogatásához” – írja a média.

Elolvasom a cikket