Harry herceg aggódik

Harry herceg május 8-i, a Szent Pál-székesegyházban megrendezésre kerülő Invictus Játékok 10. évfordulóján való megjelenésének dátumának és időpontjának véletlen közzététele biztonsági aggályokat vetett fel, ami veszélyeztetheti a részvételét – írja az express.co.uk.

A Daily Expressnek nyilatkozó források szerint Harry herceg csapata hangsúlyozta, hogy a megjelenés pontos dátumát titokban kell tartani, mivel az Egyesült Királyságban fétik a biztonságát.

„Harry tisztában van a biztonságát fenyegető potenciális kockázatokkal, különösen, ha figyelembe vesszük, hogy milyen érzékeny információkat osztott meg az emlékirataiban” – mondta a forrás. „Ezért volt a csapata olyan hajthatatlan abban, hogy a tartózkodási helyét csak a legszükségesebbek tudhatják meg. Éppen emiatt, amikor az elmúlt években megjelent az Egyesült Királyságban rendezvényeken, mindig az utolsó pillanatban jelentették be.

„Komoly biztonsági kockázatnak tekintjük azt a tényt, hogy a Szent Pál hivatalos honlapján hetekkel korábban közzétette egy olyan rendezvény pontos időpontját és dátumát, amelyen részt fog venni.”

Elolvasom a cikket