Óriási megtiszteltetés érte Kamilla királynét

Az uralkodó felesége nagyon szeret olvasni. Pár évvel ezelőtt indult el saját könyvklubja, amelyet azóta már átneveztek. Ennek ellenére a projekt megmaradt, és több időt fordít rá, mint korábban bármikor.

The Queen’s Reading Room, a Kamilla királyné által létrehozott irodalmi jótékonysági szervezet már saját podcasttal is rendelkezik. Legutóbb pedig egy fontos rendezvényt szervezett a királyné, amelyen egy olyan tanulmányt ismertettek, amely az olvasás és a jólét közötti kapcsolatról szól. A rendezvényre híres vendégeket, köztük írókat és irodalmárokat is meghívtak. Az esemény mérföldkő volt a szervezet életében.

„Kamilla mindent megtett, hogy kivegye a részét a feladatokból. A The Queen’s Reading Room jótékonysági rendezvényén a királyné ragyogott. Nagy megtiszteltetés érte, hogy részt vehet az egészben, és mindenki támogatja” – mondta a királyi család egyik forrása a Mirrornak.

A bennfentes szerint a királyné nagyon hálás a csapatának, amiért ilyen átfogó tanulmányt készítettek, és szinte megtisztelve érezte magát, hogy ezekkel az emberekkel dolgozhat.

Elolvasom a cikket