A háborúpártiak egyre közelebb hozzák a végórát

Most kell nagyon figyelni, mert nagy a veszély és nagy a baj – hangoztatta közösségi oldalára feltöltött videójában Menczer Tamás. A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója emlékeztetett, a háborúpártiak napról napra közelebb préselnek bennünket a harmadik világháborúhoz.

Azonnali és feltétel nélküli tűzszünetre van szükség Ukrajnában – közölte. Utalt arra is, a konfliktus pártolói azonban mást akarnak és azt hangoztatják, a harcnak akkor lesz vége, ha Ukrajna győz. Ezzel az a baj, hogy mindennek végét egy olyan eseményhez kötik, amely soha nem jön el – fogalmazott. Kijev ugyanis nem fog nyerni, sőt, itt senki nem lesz győztes, miközben az emberek meghalnak – mondta.

A kormány és a magyarok békét akarnak, a baloldal ennek az ellenkezőjét. Világosan elmondták, ha lehetőségük lenne, azonnal mindenben kiszolgálnák a háborúpártiak igényeit, sőt katonákat is küldenének a frontra – hangoztatta Menczer Tamás. Hozzátette, mindezért fontos, hogy június 9-én olyan embereket küldjünk Brüsszelbe, akik a békét, valóban Magyarország érdekeit pártolják.

Elolvasom a cikket