A magyar zenész sem hagyta szó nélkül azt, amit Szoboszlai Dominik művel

MH
2024. április 6. szombat. 16:03
Frissítve: 2024. április 6. 16:09

Szoboszlai Dominiket már eddig is a legnagyobb magyar sztárok között emlegették, a tavaly nyári Liverpoolba való átigazolása azonban új szintre emelte. A 23 éves futballista a zenészeket is megihlette, külföldön több dal született róla, most pedig egy magyar előadó, FRANKO készített egy rapzenét, amelynek címe Szoboszlai nevét viseli.

Bartha Zsombor már több éve foglalkozik zenéléssel, és először Chris Villon néven készített angol nyelvű számokat. Bartha ezt követően csatlakozott az elsősorban alternatív hiphop műfajban alkotó csapathoz, a Wavyhez, amiben a magyar zeneipar egyik legnagyobb új előadója, Co Lee is benne van. Tavaly év végén elstartolt Bartha új projektje, ami a FRANKO nevet kapta.

Objektum doboz

Meccsek behúzva, a gengetek szotyizik, nagyokat játszok, mint Szoboszlai Dominik – így szól a refrén azon része, amelyben meg van említve a Liverpool középpályása. „Szerintem az albumon (23101075 – a szerk.) is tetten érhető, mennyi focis referenciát használok. Jött egy egyszerű sor, „sztorizik-Dominik”, és eszembe jutott, hogy ha már ennyi focis utalásom van, jó lenne már egy magyar focistáról is írni, elég jól is megy mostanában a válogatott, sok örömöt okoznak nekem, meg sokaknak még, és ha már válogatott, akkor nyilván Szoboszlai…” – mondta a Phenomnak FRANKO.

Objektum doboz

Elolvasom a cikket