Elevenné vált a horror baba

Amikor nemrégiben költözködni kezdett, Nathalie – abban a reményben, hogy az idős asszonynak nem tűnik fel a hiány – fogta a Hannah névre keresztelt babát, és elküldte egy edinburghi jótékonysági üzletnek. Azt gondolta, soha többet nem fog hallani az ijesztő játékszerről, ám hatalmasat tévedett.

Hannah ugyanis rémisztő külsejével a járókelőkre is a frászt hozta, és hamarosan kisebb hírnévre tett szert, miután a közösségi médiában is elkezdtek beszélni róla. Sok helyi egyetértett abban, hogy ez baba a legijesztőbb dolog, amit valaha láttak, és olyan szóbeszédek is felröppentek, hogy a játékszer éjszakánként életre kel. Végül egy nap a baba – akit akkor már a népszerű horrorfilm címszereplője után Annabelle-nek kereszteltek el – új tulajdonosra tett szert egy médium, Deborah Davies személyében, aki 200 fontért (92 ezer forint) vásárolta meg. A baba addigra bekerült az újságokba, így jutott végül Angela tudomására, mi tett a lánya.

Azt hittem, sikerült megúsznom, erre a következő dolog az, hogy az újságok címlapján szerepel. Anya eleinte eléggé bosszús volt, de azt hiszem, most már neki is mosolyognia kell ezen, ha fogcsikorgatva is – mondta el Nathalie.

Mindeközben Deborah úgy nyilatkozott, az otthonában fogja tartani a vörös hajú babát, annak ellenére, hogy még őt is aggasztja annak nyugtalanító megjelenése. A médium továbbá kijelentette, szerinte a babához egy emberi lélek kötődik, és azt tervezi, beszélni fog vele, egy esetleges nyomozás reményében – írja a Mirror.

Elolvasom a cikket