A tavaszi ékszer trendjei

Kaufmann Angéla
2024. április 7. vasárnap. 7:59
Frissítve: 2024. április 7. 8:43

Ha gardróbfelfrissítésre van szüksége, ezt egyszerűen úgy teheti meg, ha új ékszertrendeket fedez fel. Hogy könnyebbé tegyük ezt a feladatot, leszűkítettük a listát a szezon legfrissebb stílusaira.

Virágok mindenhol

Az áprilisi záporok májusi virágokat hozhatnak, de a 2024-es tavaszi kifutókon kiemelkedő virágos ékszerek születtek, amelyek igazán frissítően hatnak, egyediségüknek köszönhetően. Lépjen szintet megjelenésével egy feltűnő virágos nyaklánccal vagy brosssal, vagy maradjon a minimalista esztétikát képviselő fülbevalóknál.

Buborék fülbevalók

A buborékfülbevaló-trendbe akkor szerettünk először bele, amikor a Bottega Veneta először rántotta le a leplet a könnycsepp alakú fülbevalóról, amely lázba hozta az ékszervilágot. Azóta számtalan tervező és márka követte a példát, és hasonló stílusokat hoztak létre, különféle formákat és anyagokat alkalmazva.

Retro karperecek

A karperecek nagy újjáéledéssel rendelkeznek jelenleg a designer márkák között. A legjobb dolog ebben a tavaszi ékszertrendben? Teljesen testre szabható. Hozzon létre egy mutatós válogatást vegyes fémekből, vagy viseljen csak egyet – vastagot vagy vékonyat –, amely illeszkedik személyes stíluspreferenciájához.

Össze nem illő párosítás

Jól hallotta: az össze nem illő megjelenés a körmökről az ékszerekre is átterjedt, mivel a változatos sziluettek – vagy akár csak egy fülbevaló – olyan trend, amelyet olyan márkáknál, mint a Gucci és a Valentino is felfedeztünk.

Újragondolt brossok

A nagymamája brossa nemrégiben újabb értékkel bír, mivel a vintage darab elsőrangú kiegészítő New York, London, Párizs és Milánó kifutóján. Nemcsak a stíluslehetőségek végtelenek, de a beszerzési lehetőségek is ugyanolyan végtelenek. Ugorjon be kedvenc használt boltjába, és találjon antik kincset, vagy próbáljon ki egy modern stílust kedvenc tervezői közül.

A szezon sellője

A tavalyi nyári hableány inspirálta őrületből kiindulva a tengeri és tengerparti ihletésű ékszerek elengedhetetlenek a szezonban. Merüljön el a tengerparti életben lenyűgöző kagylómintákkal, gyöngyház díszítéssel és még természetes kagylótartozékokkal.

Elolvasom a cikket