Félelmetes iskola működik a magyar fővárosban + VIDEÓ

Egy nem mindennapi iskola is üzemel Budapest belvárosában. A 29 éves Valkusz Lili mint entitáslátó, egy szellemsulit hozott létre, hogy megtanítson másokat is kommunikálni az elhunyt lelkekkel, célja, hogy megértesse a résztvevőkkel a szellemvilágot, az élet utáni állapotot.

Lili már kisgyermekként kapcsolatba került a szellemmekkel. Kiskorában nem tudta megkülönböztetni az élőket és holtakat, bárkivel elbeszélgetett. Ekkor lettek otthon figyelmesek arra, hogy valami történik vele, mert sokszor olyan volt, mintha a levegőhöz beszélne, de nem hittek neki. Elkezdték kérdezgetni tőle, hogy jó, de akkor ki az a néni, akit éppen lát. Lili erre közölte, Johanna néni.

Ekkor esett le a tantusz a családnak, hogy igazat mond, ugyanis Johanna néni Lili rég elhunyt üknagymamája volt, akit soha nem említettek neki.

Lili sokáig szenvedett képessége miatt, ám rájött, amit ő tud, arra van igény. Ezért hozta létre a különleges iskolát, amelynek szerinte fontos célja van. A szellemevilág megértése, és a szellemekkel való kommunikálás és befogadás. Ezáltal ugyanis magunkhoz kerülünk csak közelebb.

Objektum doboz

Önmagukhoz kerülnek közelebb az emberek azáltal, hogy a szellemvilághoz tudnak kapcsolódni, hiszen minden, amit a szellemvilágban érzékelünk az egy tükör saját magunkról.

Elolvasom a cikket