Holtan találták meg a horroranyát

Egy teljesen lezárt kiságyban tartotta gyermekét az a kegyetlen anya, aki árulta is kisbabáját. A csecsemőért nem is kevés pénzt kért: 1 millió fontot, vagyis 455 millió forintot. A nőt a rendőrség vizsgálta, majd letartóztatására indult, ám a hatóságok a 30-as éveiben lévő nőt holtan találták otthonában.

A nő ellen még 2021-ben indítottak nyomozást, mivel a megalapozott gyanú szerint annyira elhanyagolta a négyévéset, hogy az orvosok attól féltek vérrák vagy vérrög alakul ki nála. A kicsi rossz állapotát a hatóságot akkor fedezték fel, amikor ő valahogy kiszökött a felül lezárt kiságyából, majd mindössze egy pizsamát viselve sétálgatott az esőben az utcán. Megtalálásakor tele volt véraláfutásokkal.

A rendőrség ezt követően a kicsi anyjának a házához ment, ahol találtak egy szintén lezárt kiságyban lévő kétévest is. A nő tagadta a vádakat, miszerint elhanyagolta volna gyermekeit. Végül élettársát és őt is felmentették a börtön ítélet alól, viszont 250 óra fizetésmentes közmunkára ítélték őket. A nőtől a gyerekeket sem vették el. Végül újra bíróság elé került, miután az utcán árulva próbálta eladni kisfiát, akit nyilvánosan rázott és kiabált vele, majd végül magára hagyott.

A kegyetlen anya ellen azonban nem csak gyermekei miatt voltak eljárások, hanem azért is, mert rendőrre támadt. A bírósági jegyzőkönyvek szerint a nő egy korábbi bántalmazó kapcsolata miatt lett ilyen, alkoholt és drogokat is fogyasztott – írja a Mirror.

Elolvasom a cikket