Jól tejelt a fogadóirodáknak a voksolás

Több mint kétmillió euróért fogadtak az emberek a szlovákiai elnökválasztás eredményeire. Mindez egyben azt is jelenti, hogy a polgárok egyre inkább egyfajta meggazdagodási lehetőségként tekintenek az ilyen eseményekre.

Az öt évvel ezelőtti választáshoz képest a háromszorosára nőtt a felvidéki Fortuna Fogadóirodánál kockáztatott összegek nagysága – írja a pozsonyi Új Szó. Mint a cikkből egyebek mellett kiderül, a számos tippelési lehetőség közül a legtöbben a végső győztesre fogadtak.

Peter Pellegrini végső diadalára összességében kilencszázezer eurót tettek fel az emberek, Ivan Korčokéra pedig valamivel több mint félmilliót – jelentette ki Tarek Yacoob, az iroda bukméker osztályának munkatársa. A polgárok nagyobb része kezdettől Pelllegrinire számított. Az első fordulóban 5200 szelvényen fogadtak rá összesen 380 ezer euróért. Ivan Korčokra akkor 4500-an tippeltek, összességében 320 ezer euróért.

A nyertes szelvények között több ezer eurós nyeremények is akadtak. A legmagasabb összeget, hetvenkétezer eurót még az első fordulóban nyerte valaki, aki akkor Korčokra tett igen nagy tételben.

Elolvasom a cikket