Katalin hercegné köszönőkártyákkal lepi meg rajongóit

A leendő királynő a múlt hónapban jelentette be a diagnózis megdöbbentő hírét, és elárulta, hogy a rákot a januárban elvégzett nagy hasi műtétjét követő utóvizsgálatok során találták meg, amelyről akkor még azt hitték, hogy nem rosszindulatú.

Most egy királyi rajongó a közösségi médiában osztotta meg édes történetét, amikor a walesi hercegi párért felelős hivataltól, a Kensington-palotától kapott egy köszönőkártyát.

A @AllexmarieHoll1 nevű felhasználó az X-en azt írta, hogy küldött Katalinnak egy jobbulást kívánó levelet, miután bejelentették, hogy január 16-án kórházba került.

A rajongó szerint: „Még januárban, amikor értesültünk arról, hogy gyönyörű walesi hercegnőnket megműtötték, küldtem neki egy képeslapot a mi (a családom és én) legőszintébb gyógyulási kívánságainkkal és természetesen rengeteg szeretettel”. Hozzátette, hogy múlt szombaton, április 6-án kapta meg a levelet a Kensington-palotából, és viccelődött azzal, hogy a férje azt hitte, ez egy meghívó lehet egy királyi kerti partira.

A felhasználó hozzátette: „Ma kaptam meg ezt a gyönyörű elismerést, és őszintén mondhatom, hogy egész életemben kincsként fogom őrizni. További imákat és gyógyulást kívánok a mi gyönyörű walesi hercegnőnknek.”

A kártyán ez állt: „Köszönjük a jókívánságokat Ő Királyi Fenségének, a walesi hercegnőnek. Figyelmes gesztusát nagyra értékeljük”.

Katalin valószínűleg más jókívánságtevőknek is küldött hasonló kártyákat. A királyi rajongók boldogok voltak a poszt miatt, és dicsérték a leendő királynőt.

Elolvasom a cikket