Kiderültek Harry herceg angliai útjának részletei

Harry herceg és Meghan Markle a hírek szerint májusban legalább egy hetet szeretne az Egyesült Királyságban tölteni, mivel a pár a Szent Pál-székesegyházban megrendezésre kerülő Invictus Games 10. évfordulós ünnepségére repül át – írja az Express.co.uk.

Az ünnepség időpontja május 8., mindössze két nappal azután, hogy fiuk, Archie herceg ötödik születésnapját ünnepelné, de azt nem tudni, hogy ő és kishúga, Lilibet hercegnő elkísérik-e szüleiket.

Egy bennfentes szerint Sussexék azt tervezték, hogy május 7-én az Egyesült Királyságba utaznak, és egy titkos helyen maradnak, remélhetőleg a tágabb családjukkal töltenek egy kis időt, mielőtt visszatérnek Kaliforniába.

Egy forrás a New magazinnak nyilatkozott: „Harry és Meghan egy ötödik születésnapi partit tervez Archie-nak a montecitói otthonukban május 6-án, majd másnap egy magánrepülővel repültek volna át az Egyesült Királyságba.

„Részt akartak venni az évfordulós szertartáson, majd ezt követően még néhány napot az Egyesült Királyságban töltöttek volna, hogy a gyerekek találkozhassanak Harry családtagjaival.”

A sussexi herceg állítólag különösen szeretne újra találkozni a családjával, miután Károly király és Katalin hercegné is rákbetegséggel küzd.

Harry mind ő, mind Meghan nevében privátban kereste meg Kate-et, és mindketten „nagyon feldúltak” a közelmúltbeli diagnózisok miatt, a családon belüli korábbi feszültségek ellenére.

A forrás így folytatta: Harry nagyon szeretné, ha Archie és Lilibet jobb kapcsolatot ápolna az unokatestvéreivel vagy akár néhány barátja gyermekeivel.

Elolvasom a cikket