Brutális támadás Hatvanban

Sporttáskával a kezében, fekete melegítőben vitték a rendőrségre a jászfényszarui támadót, aki társával együtt, baltával és ásóval rontott haragosára – írja a Borsonline.hu.

A brutális támadásra az egyik hatvani utcában került sor egy márciusi estén, de már korábban is összeverekedett az 50 éves, jászfényszarui férfi az ismerősével. Úgy tudni, a pénz miatt vesztek össze, ami hamar tettlegességig fajult. Nem sokkal később a középkorú támadó az egyik barátjával indult megkeresni a hatvani férfit, baltával és ásóval is felfegyverkeztek. Az egyik utcában találták meg haragosukat, akire azonnal rátámadtak: annyira megverték, hogy kórházba kellett vinni. A helyszínre a rendőrök is kivonultak.

Munkatársaim két jászfényszarui férfit vettek őrizetbe, életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlet miatt, akik a gyanú szerint március 30-án, az esti órákban egy előzetes nézeteltérés miatt ásóval és baltával bántalmaztak egy helyi férfit, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett – mondta el a Vármegyei Rendőrség szóvivője, Lázár Levente.

A környéken élők azt mondták, este már szinte rettegnek kimenni az utcára: a baltával támadókat ugyan letartóztatták, azonban nem ez volt a városban az első megtorlás. Alig néhány hónapja, januárban nők és férfiak pisztolyokkal és kardokkal felfegyverkezve törtek egy hatvani család életére: a brutális leszámolásban nyolcan sérültek meg.

Elolvasom a cikket