Károly király arra készül, hogy idén nyáron meghívja Harry herceget és Meghan Markle-t

A 75 éves uralkodó eddig mindössze néhányszor látta a sussexi herceg és hercegné gyermekeit, Archie herceget és Lilibet hercegnőt, és szeretne több időt tölteni velük.

Egy bennfentes a Page Sixnek azt nyilatkozta: „Látom, hogy Károly kétségbeesetten szeretné látni a gyerekeket, és ezt az olajágat nyújtja Meghan és Harry felé. Balmoral valóban tökéletes, nyugodt hely egy újraegyesüléshez. Ha mégis meghívást küldene, akkor Harry és Meghan biztosan elfogadja azt.”

A királyi családból való 2020-as távozása óta Harry és Meghan csak nagyon fontos alkalmakra tértek vissza párként az Egyesült Királyságba, Archie-t és Lilibetet csak egyszer hozták magukkal a platina jubileumra.

Harry állítólag nagyon szeretné rendezni a kapcsolatot a családjával, különösen azok után a hírek után, hogy Károly király és Katalin hercegné rákbetegséggel küzdenek, feleségének érthető módon nagyobbak az aggodalmai.

Sussexék továbbra is a kaliforniai Montecitóban élnek, és a Frogmore Cottage-ból való tavalyi kilakoltatásuk után már nincs brit otthonuk.

Elolvasom a cikket