Királyi babaöröm

A walesi herceg és hercegné örömmel értesülhet arról, hogy közeli barátai, Husszein trónörökös és Rajwa hercegnő első gyermeküket várják – írja az Express.co.uk.

Vilmos herceg és Katalin hercegné tavaly júniusban meglepetésszerű jordániai látogatáson vett részt a pár királyi esküvőjén, és a világ minden tájáról érkezett királyi családtagokhoz csatlakoztak Ammánban az ünnepségeken.

Rajwa hercegnő terhességének örömteli hírét a jordániai királyi család közleményben jelentette be: „A Hásimita Királyi Udvar örömmel jelenti be, hogy Ő Királyi Fenségei, Husszein bin Abdullah II. herceg, trónörökös és Rajwa Al Husszein hercegnő Isten segítségével és kegyelmével idén nyárra várják első gyermeküket.”

A közlemény továbbá hozzátette: „A Hásimita Királyi Udvar őszinte gratulációját fejezi ki Őfelségeiknek, II. Abdullah királynak és Rania Al Abdullah királynőnek ez alkalomból, és jó egészséget és örömöt kíván Őfelségeiknek, Al Husszein koronahercegnek és Rajwa hercegnőnek, amikor gyermeküket fogadják.”

A brit királyi család jordániai útját az esküvőre nem jelentették be előre, érkezésüket a jordániai állami média csak néhány órával a palotai ceremónia kezdete előtt erősítette meg.

Elolvasom a cikket