Döbbenetes tragédia: megfojtotta élettársa az ismert focistanőt

Gyilkosság áldozata lett az argentin Club Atletico Argentino de Mendoza csapat egyik játékosa, a 30 éves Florencia Guiñazú. A futballistanőt a hírek szerint az élettársa, a 32 éve Ignacio Agustín Noto fojtotta meg, mialatt a hétéves fiuk a másik szobában játszott – írja a borsonline.hu.

A tragikus esetre még április 6-án, a pár otthonában került sor: miután végzett a nővel, Ignacio egy táblát helyezett ki az egyik ablakba, amellyel a szomszédoknak üzent.

Hívja a hatóságokat, a gyerekek egyedül vannak!

A férfi ezután öngyilkosságot követett el. A szomszédok ezt követően átmentek, rátaláltak az egyik szobában videójátékozó kisfiúra és biztonságba helyezték. A helyszínre kiérkező rendőrök voltak azok, akik végül felfedezték a holtan fekvő Florenciát, és Ignaciót, aki felakasztotta magát.

A Mirror beszámolója szerint, az áldozat még tavaly novemberben tett feljelentés az élettársa ellen a hatóságoknál erőszak miatt. A pár után két gyermek maradt árván: hétéves fiuk, Milo, és egy ötéves kislány, Ámbar, aki a gyilkosság idején rokonoknál tartózkodott.

Elolvasom a cikket