Így viseli Katalin betegségét Vilmos és György + VIDEÓ

Amióta Katalin videóüzenetben mondta el, hogy rákbetegséget diagnosztizáltak nála, a család egyik tagját sem lehetett a nyilvánosság előtt látni. Most azonban Vilmos herceg és fia, György az Európa-konferencialiga negyeddöntőjén vettek részt, ahol egy testbeszédszakértő elemezte mozdulataikat – írja a ripost.hu.

A Birminghamben megrendezett meccsen Vilmos az Aston Villának szurkolt, a mérkőzést végül meg is nyerte az angol csapat. Ami viszont még ennél is szívderítőbb, hogy Judi James szerint Vilmos erősebb, mint valaha! A szakértő kifejtette, Katalin betegsége ellenére a Vilmos és György közötti kötelék nem gyengült, sőt könnyen lehet, hogy mélyült is a kapcsolatuk. A mozdulataik alapján olyanok, akár az ikrek, látszik rajtuk a közös érdeklődés és a kölcsönös tisztelet – írja a Mirror.

Objektum doboz

Nemrég arról is írtunk, hogy Vilmos a családi nehézségek közepette a közösségi médiába is visszatért. Posztjában arra a hírre reagált, hogy Rachel Daly úgy döntött, hogy visszavonul a nemzetközi futballtól.

Elolvasom a cikket