Ez Meghan Markle legproblémásabb tulajdonsága, amely megakadályozhatja a királyi családdal való kibékülést + VIDEÓ

Évek óta nem járt az Egyesült Királyságban Meghan Markle, legutóbb II. Erzsébet királynő temetésekor találkozott Károly királlyal. Az informátorok szerint az uralkodó betegsége után felvette a kapcsolatot a férje családjával, de a kibékülés még nem történt meg. Sokak szerint egy látogatás sokat segíthetne, de a királyi család szakértői szerint Meghan uralkodó természete miatt erre kevés az esély.

Objektum doboz

A hétvégén Royal Salute Polo Challenge eseményen jelent meg a hercegné, ahol készült róla egy videó. A szakértők kielemezték a kínos felvételt, amelyen nem akarta, hogy az egyik nő Harry herceg mellé álljon. Kinsey Schofield, királyi kommentátor szerint a felvétel jól mutatja, hogy a hercegné szereti uralni a helyzeteket – mondta a szakértő a TalkTV-nek. Szerinte jól látszik, hogy Meghan Markle-nek mindenről határozott elképzelése van, és szereti, ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan ő szeretné.

Kinsey Schofield egy másik dolgot is kiemelt, amely szerinte hátráltathatja a kibékülést. A két új Netflix-show egyértelműen a távolodást jelzi, hiszen Harry herceg és Meghan a forgatások alkalmával beengedik a kamerákat, amelyet Vilmos herceg sosem tenne meg.

Számomra az új műsorok bejelentése megerősíti, hogy nincs esély a megbékélésre Harry herceg és Vilmos herceg között, mert Vilmosnak ismét attól kell tartania, hogy kamerák és mikrofonok követik testvérét.

A királyi kommentátor szerint ebben nagyon különbözik egymástól Harry herceg és Vilmos herceg. Katalin hercegné és a walesi herceg is védik a magánéletüket és a családjukat, így hasonló műsorra sosem mondanának igent.

Elolvasom a cikket