Sarolta hercegnőnek és Lajos hercegnek ezt a szerepet szánják a királyi családban

Harry herceg könyve kapcsán egyre gyakrabban kerül elő a királyi család kapcsán a tartalék gyerekek problémája. A szakértők elárulták, a brit királyi családban mindig volt egy örökös és egy tartalék, ezért az első gyermeket jellemzően másként nevelték. Ez azonban súlyos problémákhoz vezetett. Éppen ezért Katalin hercegné és Vilmos herceg szakítottak ezzel a hagyománnyal. A hírek szerint a walesi hercegné sosem ejti ki a száján a tartalék szót.

Tudatosan másként nevelik a gyermekeiket, mivel szeretnék, ha Sarolta hercegnő és Lajos herceg nem éreznék magukat háttérbe szorítva. Erről a királyi család egyik szakértője, Jennie Bond mesélt.

Vilmos és Katalin biztosan tisztában vannak a királyi tartalék problémáival. Már megmutatták, hogy más és modern hozzáállásuk van a királyi gyerekek neveléséhez, és biztos vagyok benne, hogy mindent megtesznek azért, hogy Sarolta és Lajos ugyanolyan különlegesnek, szeretettnek és értékesnek érezzék magukat, mint György.

Elárulta, szerinte nem fogják erőltetni a gyerekeket, hogy legyenek a királyi család dolgozó tagjai. Meg fogják adni a gyerekeknek a lehetőséget, hogy maguk hozzák meg a döntést.

Azt hiszem, arra fogják ösztönözni Lajost, hogy fedezze fel a királyi állományon kívüli életet. Ez lehet a katonaság, de az is lehet, hogy a jótékonyság világában dolgozik, vagy olyasmit csinál, amelyet vonzónak talál, miután befejezte tanulmányait. Biztos vagyok benne, hogy megteszik. Bátorítják majd, hogy járjon egyetemre, ez olyan dolog, amelyet mindketten élveztek, és ahol – természetesen – rátaláltak a szerelemre.

A szakértő úgy véli, hogy Lajos herceget arra fogják bátorítani, hogy olyan foglalkozást válasszon, amelyet élvez. Korábban már többször beszéltek arról a szakértők, hogy Sarolta hercegnő nagy valószínűséggel a királyi család dolgozó tagja lehet. Hasonló pályát járhat be, mint Anna hercegnő, aki a brit királyi család legszorgalmasabb tagja.

Elolvasom a cikket