Itt a bizonyíték, az alkohol tényleg jót tesz az egészségnek

Kísérleteket végezve az orvosok megállapították, hogy a borkősav húsz százalékos oldata elegendő a kolera és a tífuszbacilusok elpusztításához. Először is, a szörnyű betegségek fő gyógyítói közé tartozik a vörösbor.

A berlini kísérletek során Gruber professzor, Baber bakteriológus és a bécsi Dr. Pieck rájöttek, hogy a vörösbor erőteljes fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt legalábbis azért lehetett megítélni, mert a vörösbort kolerával mérgezett vízbe öntötték. És öt perc múlva már egészen nyugodtan lehetett inni. Ezért a kolerás területeken az orvosok a járvány előestéjén a megelőzés érdekében vörösbor fogyasztását ajánlották. De nem mindenhol kapható, és nem feltétlenül a megfelelő mennyiségben. Azt is megjegyezték, hogy általában a kolera nem figyelhető meg a szőlőtermelő területeken. Ez a betegség ott nem jelenik meg.

Jól ismert egy történet, amelyet a szovjet iskolák tanárai meséltek a felsőbb éves diákoknak, miszerint egy atomrobbanás után életben maradnak a csótányok és az alkoholfogyasztók, akik immunisak minden sugárzásra.

Elolvasom a cikket