Ezért hálás barátainak Katalin hercegné

A királyi család és a közeli barátok is maximálisan támogatják Katalin hercegnét. A húsvéti ünnepeket például a nyugalmas norfolki birtokon töltötték Vilmos herceggel és a gyermekeikkel.

Bár a kezelések jó irányba haladnak, a hercegné édesanyaként aggódik a gyermekeiért. Ám az ő ellátásukban is nagy segítséget kap. Carole Middleton, Katalin hercegné édesanyja is mindenben segít, ahogy a hercegné testvére, Pippa Middleton is bármikor rendelkezésre áll. A gyerekek ellátásában Vilmos herceg is részt vesz, és a barátokra is bármikor számíthatnak.

Katalin hercegné azért a leghálásabb a barátainak, hogy diszkréten kezelik a helyzetet, és nem nyilatkoznak az állapotáról. Gyermekei dadájának, Maria Teresa Turrion Borrallonak pedig külön hálás, amiért mindenben segít neki, és soha nem adna ki információkat a családról.

A dada azok közé tartozik, akikre nyugodtan rá meri bízni gyermekeit, maximálisan megbízik benne. A nevelőnő már tíz éve áll a család alkalmazásában, és mindhárom gyermekkel nagyon jó kapcsolatban van. Jennie Bond királyi szakértő úgy fogalmazott:

„Katalin hercegné tudja, hogy Maria aranyat ér, és rábízhatja a gyermekeit, amíg a gyógyulására koncentrál.”

A szakértő szerint az is a dada diszkrécióját bizonyítja, hogy kevés információt lehet tudni róla.

Elolvasom a cikket