Gyerekeit is maga ellen fordíthatja döntésével Meghan Markle

Négy éve, hogy Meghan Markle és Harry herceg faképnél hagyta az angol királyi palotát. Akkor azt mondták, hogy azért mennek Amerikába, mert saját erejükből kívánnak megélni. Ehelyett mocskos dolgokat teregettek ki a királyi családról. Sokan kezdtek emiatt rossz szemmel nézni rájuk – írja a Bors.

Meghan Markle nehéz helyzetben van, hiszen Harry édesapja és sógornője is rákos, ezért jelen kellene lenniük a család életében. Harry minden bizonnyal szeretett volna hazamenni hosszabb időre. A barátok beszámolója szerint azonban Meghan még mindig nem tudott megbocsátani a családnak, és haragszik, amiért nem kértek tőle bocsánatot azért, amit ki kellett állnia a palota alkalmazottjaként.

Tom Quinn királyi szakértő szerint később a gyermekei is nagyon megharagudhatnak Meghanre. Archie és Lilibet ereiben királyi vér csörgedezik, és talán később ők is részt vennének a palota életében. Mivel azonban az anyjuk elvitte onnan őket, soha nem részesülhettek semmilyen családi élményben. Nem úgy nevelkednek fel, hogy az unokatestvéreik körében játszadozhatnak, és nem ismerik meg a család tagjait sem. Meghan az esélyt is elvette a gyerekektől, hogy valaha fontosabb pozíciót töltsenek be. A szakértő szerint ezért komoly esély van arra, hogy amikor a gyerekek felnőnek, meggyűlölik az anyjukat.

Elolvasom a cikket