Nyilvánosságra kerülhetnek Victoria Beckham titkai – ennek nem fog örülni

Míg korábban a párkapcsolatuk irányította rájuk a legnagyobb figyelmet, ma már saját vállalkozásaik miatt szerepelnek a hírekben. Tom Bower író azonban új kötet kiadására készül, amelyben arra vállalkozik, hogy megvizsgálja a sztárpár befolyását a médiára, ezzel pedig újra reflektorfénybe állíthatja a házasságukat.

A szerző már azt is elmondta, hogy a The House of Beckham: Money, Sex and Power című legújabb kötete megdöbbentő információkat is tartalmaz majd.

Victoria Beckham nincs elragadtatva a könyv megjelenésétől.

Tom Bower korábban heteket töltött azzal, hogy közel férkőzzön Simon Cowellhez, amikor az X-faktor zsűritagjáról írt könyvet, ám mint mondja, ezúttal tisztában volt azzal, hogy a sztárpár nem fog nyilatkozni neki.

Egyrészt tudtam, hogy nemet fognak mondani. Másrészt több ezer interjút adtak, és tudtam, hogy úgysem fognak válaszolni a kérdéseimre.

Csapata egyik tagjával azonban kétszer is beszélgettek, de eközben arról is gondoskodtak, hogy az érdemi információk birtokában lévő interjúalanyok ne álljanak szóba a szerzővel.

Tom Bower úgy véli, így is nagyon sok interjúalanyt talált, és érdekes volt megtapasztalnia, milyen sok mindenről nem tud a közvélemény. Tervei szerint ezeket az információkat ő fogja nyilvánosságra hozni a könyvében. Arra a kérdésre, hogy szó esik-e arról, hogy David Beckham megcsalta-e a feleségét, így nyilatkozott:

Akik tudni akarnak Beckham szexuális életéről, nem fognak csalódni.

Felmerül annak a lehetősége is, hogy a könyv árt majd a sztárpár hírnevének, ám a szerző szerint elképesztő a teljesítményük, hogy a hullámvölgyek ellenére is sikerült megőrizniük az imázsukat. Az, hogy az új információk megtépázzák-e az imidzsüket, véleménye szerint az olvasókon múlik majd.

Elolvasom a cikket