Torlódások, útfelújítások, karbantartások országszerte

Erősödik a forgalom a Budapest környéki utakon: az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az M0-s autóúti csomóponttól a városközpont irányába, az M2-es autóúton Dunakeszitől befelé,
– a 10-es főúton, a solymári körforgalomtól, a 11-es főúton Szentendrétől, a 31-es főúton, Maglód térségében, az 51-es főúton Dunaharasztitól a főváros irányába, valamint a Csepel-sziget útjain.

Az M1-es autópályán jelenleg három hosszabb szakaszon folynak burkolatfelújítási munkák. Bicske térségében, a komáromi és nagyszentjánosi csomópontok között, majd az M15-ös autópálya csomópontja után számítsanak forgalomterelésre, melyeknél az egyik irány forgalma a szemközti oldalra átterelve halad.

Újabb munkát végeznek az M4-es autóúton, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér csomópontjában. Szombatig a repülőtérről Cegléd irányába tartó csomóponti ág lesz lezárva, ezért a repteret elhagyva először Budapest felé kell elindulni, majd a bevásárlóközpontnál lévő körforgalmakon át visszafordulni a kívánt irányba.

A magyar-román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelőhely előtt a kilépésre várakozó kamionsor hossza meghaladta a 3 km-t.

A magyar-ukrán határszakaszon, a Záhony határállomás előtt, az erős tranzitforgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor.

A magyar-szlovén határszakaszon, Vas vármegyében, a Kétvölgy és Szentgotthárd közötti összekötőutat utat (7458-as út) a szlovén határátkelőnél lezárták. A határátkeléshez Felsőszölnök felől lehet kerülni.

További határokkal, határátlépéssel kapcsolatos információkért érdemes felkeresni a rendőrség honlapját.

Elolvasom a cikket