Meglepő döntést hozott a lottónyertes

Rengeteg ember vágyik arra, hogy a sorsjegyét kihúzzák, vagy a lottósorsoláskor az ő számai jelenjenek meg a képernyőn. Ezt történt egy nővel is, akivel közölték, hogy nyert, de ő nem akarta elhinni a dolgot, olvasható a Borson megjelent cikkben.

Így történt ez a vezetékneve elhallgatását kérő Annével is, aki közölte, hogy nem érdekli a dolog, majd letette a kagylót, mikor felhívták, hogy 100 ezer font (46 millió forint) ütötte a markát. A People’s Postcode Lottery nem adta fel, és szerették volna, hogy a nőhöz mindenképpen eljuttatni a nyereményét, ezért e-mailben is értesítették őt, ám ekkor sem jártak sikerrel.

A brit nőt lányai is megerősítették abban, hogy ne kattintson semmilyen kétes linkre, és banki adatait se kösse holmi lottótársaságok orrára, de ekkor már a levélben látott telefonszáma miatt gyanakodni kezdett, hogy talán mégsem átverésről van szó.

Végül az irányítószám alapján sorsoló szerencsejáték cég alkalmazottai felkeresték az utcájában. Anne ezután már a szomszédaival közösen átvette a nyereményét.

Az utcán kellemes partihangulat uralkodott, amikor itt voltak. A sövény mögül leskelődtem, és láttam a csekkeket, próbáltam látni az összeget, ahogy kinyitották őket

– mondta a The Sun-nak a nő, aki a pénz egy részét jótékonysági szervezeteknek adományozza.

Elolvasom a cikket