Rémálommá vált a nyaralás

Rémálommá vált az álomnyaralás annak a brit nőnek, aki a 40. születésnapját töltötte Cipruson – számolt be az esetről a BBC nyomán a hazipatika.com.

Sam West egy meditációs foglalkozáson vett volna részt április 3-án, amikor egy vipera megharapta a lábát. Már elhagyhatta a kórházat, viszont azóta is csak kerekesszékben tud közlekedni.

A nő elmondása szerint a hotel szomszédságában lévő területre tartott, ahol a meditációs foglalkozást meghirdették, majd hirtelen éles fájdalmat érzett a lábánál. Olyan gyorsan történt, hogy reagálni sem tudtam, megharapott a bal bokám fölött” – mondta.

Az állat fogait a nő lábába mélyesztette, aki segítségért kiabált és próbálta lerázni. A hotel munkatársai azonnal a segítségére siettek, és miután kiszabadították a kígyó marásából, kórházba szállították, ahol ellenmérget kapott.

Négy napot töltött a kórház intenzív osztályán, egy további napot pedig egy másik osztályon, majd visszaengedték a hotelbe, ahol napi 310 euróért (122 ezer forintért) bérelt ki egy speciálisan mozgássérülteknek kialakított szobát. Jelenleg is ott tartózkodik, és a biztosítótársaság válaszát várja azzal kapcsolatban, mikor térhet haza.

Elolvasom a cikket