Így készül Katalin hercegné a királynéi szerepre

A Buckingham-palotának kidolgozott stratégiája van arra, hogy hogyan készítsék fel a hercegnét a királynéi pozícióra. A folyamat pedig már akkor megkezdődött, amikor a királyi család tagjává vált. Az elmúlt tíz évben számos készséget elsajátított, és a legfontosabb mérföldkőhöz már elérkezett. Azonban még mindig előre meghatározott terv szerint halad a felkészítése.

Károly király daganatos betegsége Vilmos hercegre is több feladatot ró, és trónörökösként most először az uralkodói kötelezettségekből is át kell vállalnia néhányat. De nemcsak neki, hanem feleségének is hosszú időn át kell készülnie arra, hogy egy napon Vilmos herceg foglalja el a trónt.

Katie Nicholl királyi szakértő szerint Katalin hercegné a legfontosabb feladatát, hogy trónörököst szüljön, már teljesítette. Azzal, hogy világra hozta György herceget, biztosította a monarchia jövőjét és az utódlást.

Katalin hercegné a kezdetektől fogva sokkal több hivatalos kötelezettséget és közszereplést vállal, mint ami korábban megszokott volt. A különböző alapítványok fővédnöki tevékenységeit gyakran más családtagoktól vette át, ez azonban szándékosan alakult így.

Így hozták reflektorfénybe a hercegnét, és ezért nem engedik, hogy elvonultan éljen. Fontosnak tartják, hogy az emberek lássák és tudják, hogy milyen jótékonysági feladatokban vett részt.

A szakértő szerint Katalin hercegné nem játszik szerepet, a kedvessége és az empátiája szívből jön, és rendkívül gyakorlatias az élet minden területén. Bárkivel könnyen szót ért, rengetegen kedvelik, és hűségesen kitartanak mellette.

Elolvasom a cikket