Lajos herceg sok fejtörést okoz Katalin hercegnének

Vilmos herceg és Katalin hercegné kifejezetten gyakorlatias szülők, de egyes helyezetek megoldása számukra sem egyszerű, Lajos herceg pedig sok figyelmet igényel – írja az Elle.hu.

A kis herceg most töltötte be a 6. életévét, így még nagy szüksége van szülei irányítására, bár idősebb testvérei, György herceg és Sarolta hercegnő sokat segítenek neki. Van azonban egy terület, amely a szüleit is aggasztja vele kapcsolatban.

A nagyközönség a hivatalos eseményeken alig várja, hogy megpillantsa a walesi hercegi pár gyermekeit. Talán Lajos herceget várják a leginkább, hiszen ő az, aki a bolondozásaival mindig megnevetteti a környezetét.

Igazán eleven kisfiú, akit minden nagyon érdekel, többek között a sportok is. Míg Sarolta hercegnő a tornáért, György herceg pedig a teniszért és a fociért rajong, Lajos herceg egy teljesen más játékot választott.

Katalin hercegné korábban elárulta, hogy legkisebb gyermeke rajong a rögbiért, akárcsak nagybátyja, Harry herceg. A mérkőzéseket testvérei is szívesen megnézik, és lelkesen szurkolnak a játékosoknak. A walesi hercegné erről így mesélt:

„Mindannyian nagyon élvezik. Lajos egy kamikaze. Amiatt aggódunk, hogy ha nagyobb lesz, ő maga is ott akar majd lenni a középpontban.”

Erre minden esély megvan, hiszen Harry herceget is teljesen lenyűgözte ez a játék. Katalin hercegné szerint fia „megőrül” a rögbiért, ráadásul most abban az életkorban van, amikor a gyerekek imádnak rohangálni, így nehéz őt megfékezni.

Születésnapja alkalmából a kis Lajos herceg talán egy rögbilabdát is kapott a hagyományos ajándéka mellett, és a szakértők szerint még arra is van esély, hogy Harry herceghez hasonlóan egy nap játék közben is láthatja majd őt a közönség.

Elolvasom a cikket