Meghan Markle ezt a gúnynevet kapta a királyi családtól

Sokszor beszélnek arról a brit királyi család tagjai, kinek milyen beceneve van. II. Erzsébet királynőnek például a Lilibet volt, Sarolta hercegnőt pedig gyakran Mignonette-nek szólítják a szülei. Ám nem csupán aranyos beceneveket adnak egymásnak a családtagok, mivel Meghan Markle kapott egy különösen kegyetlent.

Meghan Markle ezért kapta ezt a gúnynevet:

Ingrid Seward, királyi család egyik szakértője könyvet írt a monarchiáról My Mother And I címmel. A kötet főként Erzsébet királynőről és Károly királyról szól, de a szerző számos titokról lerántja a leplet. Többek között arról is írt, mit gondolt Fülöp herceg Meghan Markle-ről.

A könyvből kiderül, hogy Fülöp herceg nagy hasonlóságot látott Meghan Markle és Wallis Simpson között. Az, hogy mindketten amerikaiak, sötét hajúak és színésznők voltak szerinte nagyon érdekes egybeesés, ezért elkezdte D.o.W.-ként, vagyis windsori hercegnéként emlegetni.

Egyszerűen arra a tényre utalt, hogy mindketten vékonyak, sötét hajúak és elbűvölőek, akik elváltak – magyarázta a királyi szerző.

A név főként azért problémás, mert a windsori hercegné az egyik legnépszerűtlenebb tagja volt a brit királyi családnak, akit szinte senki sem kedvelt. Erzsébet királyné sem volt vele jó viszonyban, egyszer azt mondta, ellenségnek tekinti. Ezek után igazán furcsa, hogy Meghan ezt a becenevet kapta.

Ingrid Seward a könyvében azt írta, Fülöp herceg mindig óvakodott Meghantől, és kicsit bomlasztónak tartotta a monarchiára nézve. Ezzel szemben Erzsébet királynő kifejezetten kedvelte, és nagy reményeket fűzött hozzá.

Elolvasom a cikket